Alle 55 deelnemers geslaagd voor de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie

Op 24 juni jl deden 55 leerlingen van het opleidingsjaar 2015/2016 met succes examen. Deze kersverse specialisten in voeding, gezondheid en suppletie beschikken nu over de vaardigheid om voedings- en suppletieadviezen op maat te geven ter ondersteuning en bevordering van gezondheid, maar ook ter preventie en behandeling van ziekte.

Ze hebben ruim een jaar lang een onderwijsprogramma gevolgd met een docententeam bestaande uit artsen, apothekers, therapeuten, diëtisten, een hoogleraar en een medisch (sport)bioloog. Aan de hand van diverse ziektebeelden en lichamelijke condities behandelden we de rol van voeding en nutriënten. Recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding en nutriënten liggen aan de basis van de opleiding.

Wilt u ook specialist worden in voeding, gezondheid en suppletie? Op vrijdag 30 september start er weer een nieuw opleidingsjaar. De opleiding is bestemd voor gezondheidsprofessionals en u  dient hiervoor minimaal in het bezit te zijn van een diploma medische basiskennis volgens PLATO-eisen, óf u moet een vrijstelling hiervan hebben om te kunnen deelnemen aan de opleiding.

Deze opleiding is geaccrediteerd door de MBOG, de FONG, de AVIG en Stichting ADAP.

Inschrijven en meer informatie?

Klik hier of neem telefonische contact op via 036-5460930.