Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie start 11 oktober

Doe mee aan de Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie

Het lichaam is één geheel. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren, is voeding. Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid. Gezonde voeding en specifieke nutriënten kunnen daarbij ook helpen om verstoorde systemen te herstellen.
Doe mee aan de Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie om inzicht te krijgen in de relatie tussen gezondheid en ziekte enerzijds en voeding en voedingssuppletie anderzijds.

Meer informatie en inschrijven? Klik hier

Tevens is er op 10 mei een informatiemiddag in Almere.