Deelnemers gezocht: leefstijlonderzoek reuma en artrose

Reade, het centrum voor reumatologie en revalidatiegeneeskunde in Amsterdam, start binnenkort met een bijzonder wetenschappelijk onderzoek gericht op de verbetering van gezondheid. Als u cliƫnten met reuma of artrose heeft, dan kunt u hen wellicht op dit onderzoek wijzen.
In dit wetenschappelijke onderzoek zullen de cliƫnten werken aan hun voedingspatroon, beweging, stress & ontspanning. Het leefstijlprogramma duurt 4 maanden en bestaat uit 10 groepsbijeenkomsten die ruim twee uur per bijeenkomst duren.
Het onderzoeksteam gaat testen of een leefstijlprogramma kan helpen de gezondheid te verbeteren. Aan deelname zijn diverse criteria verbonden. Voor meer informatie over deelname aan het onderzoek; klik hier.

Bekijk het filmpje waarin Irene vertelt hoe verandering van leefstijl haar reuma verminderde.