AOV Kennisdag: persoonlijkheid bij gezondheid en ziekte

In deze Orthomoleculaire Kennisdag neemt Peter Paulissen je in een twee uur durende lezing mee in de invloed die de psyche en de persoonlijkheid heeft op de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de organen en systemen die hiermee samenhangen. Peter laat je aan de hand van voorbeelden en casuïstiek zien welke invloed het ‘zijn’ heeft op het lichaam en de gezondheid, en dus; hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Hij laat ook zien hoe jij deze benadering van gezondheid kunt toepassen in de behandeling van jouw cliënten. Maar we beginnen bij onszelf. Het doel van de Kennisdag is om ook een klein beetje inzicht te krijgen in wie we zelf eigenlijk ‘zijn’. Ieder voor zich. Want alleen als je beseft wie je zelf bent en wat je eigen persoonlijkheid is, ben je in staat om jezelf en vervolgens ook een ander te helpen.

Scientific Educator en voedingsdeskundige Lianne Maan vertelt in het tweede deel van deze Kennisdag over kruiden en nutriënten die helpen om processen te verbeteren en lichaam en geest te verbinden. Productspecialist Sandra Happe neemt je mee in het AOV assortiment en vertelt over de praktische toepassing van een aantal producten.

Peter Paulissen heeft al meer dan 25 jaar een medische praktijk waar hij functionele, energetische en informatiegeneeskunde toepast. Zijn ervaringen liggen in diverse disciplines vanuit de Westerse en Oosterse geneeskunde waaronder acupunctuur, hypnotherapie, integratieve psychologie en orthomoleculaire geneeswijzen. Peter begeleidt cliënten en cursisten in hun zelfontwikkeling en leert ze hun werkelijke zelf te ontdekken. Hiermee leert hij ze de essentie van het leven te begrijpen. Naast zijn praktijk geeft Peter regelmatig les en is trainer in de Bio-Energetische geneeskunde.

Datum: vrijdag 17 januari 2020
Tijd: 9.00 uur- 12.45 uur
Locatie: Hotel van der Valk, Den Haag - Nootdorp
Kosten: € 30,00 p.p. inclusief handout, koffie, thee en gezonde snacks in de pauze.
Accreditatie: aangevraagd bij MBOG, KTNO (LVNG, VBAG en BATC), NWP, VNT, NVVM/RM en SKB. We sturen je naderhand een certificaat per post.
Sprekers: Peter Paulissen, Lianne Maan en Sandra Happe
Inschrijven: Klik hier