AOV Kennisdag: het Enneagram

Herken de persoonlijkheidstypes van jouw cliënt
En optimaliseer met dit inzicht je behandeling

In deze bijzondere, extra Kennisdag geeft Peter Paulissen je inzicht in de verschillende persoonlijkheidstypes van jouw cliënten. Dit doet hij door het beschrijven van 9 persoonlijkheidstypes die samengevat worden in het Enneagram. Je krijgt inzicht in de aandachtspunten en de gevoeligheden van jouw cliënten, zodat je kunt herleiden welke klachten daaruit kunnen ontstaan.
Naast het bieden van inzicht in de verschillende persoonlijkheidstypes en gevoeligheden, geeft Peter Paulissen in deze Kennisdag ook handvatten voor behandelmogelijkheden. Ook vanuit de Orthomoleculaire invalshoek zijn er veel mogelijkheden om je cliënten te ondersteunen.

Productspecialist Sandra Happe legt uit welke voedingssupplementen van AOV  passen bij de verschillende persoonlijkheidstypes en vertelt over de praktische toepassing van een aantal producten. Er is ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen, zodat je bruikbare handvatten en inzichten krijgt die je helpen om jouw cliënten advies te geven.

Peter Paulissen heeft al meer dan 25 jaar een medische praktijk waar hij functionele, energetische en informatiegeneeskunde toepast. Zijn ervaringen liggen in diverse disciplines vanuit de Westerse en Oosterse geneeskunde waaronder acupunctuur, hypnotherapie, integratieve psychologie en orthomoleculaire geneeswijzen. Peter begeleidt cliënten en cursisten in hun zelfontwikkeling en leert ze hun werkelijke zelf te ontdekken. Hiermee leert hij ze de essentie van het leven te begrijpen. Naast zijn praktijk geeft Peter regelmatig les en is trainer in de Bio-Energetische geneeskunde.

Datum: Vrijdag 30 oktober
Tijd: 9.30 uur- 17.15 uur
Locatie: Zwolle, Hotel van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH
Kosten: voor de hele dag: € 65,00 p.p. inclusief hand-out, koffie, thee, lunchbuffet en gezonde snacks in de pauze. De factuur ontvang je na de Kennisdag.
Accreditatie: aangevraagd bij: KTNO (LVNG, VBAG en MBOG), NWP, VNT, NVVM/RM en SKB. We sturen je naderhand een certificaat per post
Sprekers: Peter Paulissen en Sandra Happe
Inschrijven: Klik hier