Kennisdag Persoonlijkheidstypes

Herken het persoonlijkheidstype van uw cliënt en optimaliseer met dit inzicht uw behandeling
Van 12 t/m 26 november wordt de Online Kennisdag van AOV over Persoonlijkheidstypes van april 2021 opnieuw beschikbaar gesteld. In deze Online Kennisdag zijn de 2 dagdelen, gedurende 2 weken, op elk moment terug te kijken. Bent u ook benieuwd hoe u uw cliënten beter kunt adviseren als u inzicht heeft in het persoonlijkheidstype? Volg dan deze Kennisdag.

In deze Kennisdag geven Peter Paulissen en Sandra Happe inzicht in 9 verschillende persoonlijkheidstypes aan de hand van het Enneagram. U herkent na het volgen van de Kennisdag de aandachtspunten en de gevoeligheden van uw cliënten en dat helpt om klachten te kunnen herleiden vanuit de persoonlijkheid en uw advies hierop aan te passen. Aan de hand van de persoonlijkheidstypes uit het Enneagram leert Peter Paulissen u karaktereigenschappen herkennen, maar ook specifieke overtuigingen, emoties en gedragingen. Daarnaast geven Peter Paulissen en Sandra Happe handvatten voor Orthomoleculaire toepassingen. Denk aan kruiden en nutriënten die helpen om rust of energie te geven en cliënten weer dichter bij hun persoonlijkheid te brengen.

 Datum: Beschikbaar vanaf vrijdag 12 november t/m vrijdag 26 november 2021
Tijdsduur: 6 uur
Plaats: online
Sprekers: Peter Paulissen (Holistisch Mentor & Coach en TCM specialist), Sandra Happe (Product Specialist AOV)
Accreditatie: aangevraagd bij MBOG, KTNO (LVNT en VBAG), NVVM/RM, NWP, VNT en SKB
Kosten: € 49,00
Meer informatie en inschrijven: klik hier
Vragen? Dan kunt u ons altijd e-mailen via educatie@atrium-innovations.nl of bel van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur naar 036-5460930