Webinar over de darmwand

Webinar: Voeding voor de darmwand, in gezondheid en ziekte

De darm, en in het bijzonder de integriteit van de darmwand, is een belangrijke basis voor de gezondheid. De wetenschap staat dan ook niet stil rondom dit onderwerp. Steeds duidelijker wordt bijvoorbeeld wat de invloed is van het microbioom, van het immuunsysteem, van leefstijl en van voeding op de darmgezondheid. Wist u bijvoorbeeld dat het immuunsysteem, net als darmcellen veel L-glutamine verbruikt?1 Dit maakt dan ook dat een gezonde balans in het immuunsysteem direct bijdraagt aan de gezondheid van de darm.

In dit webinar geeft Scientific Educator Lianne Maan inzicht in een aantal belangrijke factoren die de darmgezondheid beïnvloeden. Na dit webinar weet u dan ook als geen ander waarom de darm in elke natuurgeneeskundige behandeling aandacht verdient. Uiteraard wordt er in dit webinar ook stilgestaan bij praktische adviezen rondom voeding, leefstijl en nutriënten die de integriteit van de darmwand en de darmgezondheid in het algemeen ondersteunen.

Over de spreker
Lianne Maan is werkzaam als Scientific Educator en is gespecialiseerd in het effect van voeding en voedingsstoffen op de gezondheid. Ze geeft regelmatig trainingen en presentaties over de werking van kruiden en nutriënten in het lichaam. Dit helpt om passende nutriëntadviezen te geven aan uw cliënten.

Datum: dinsdag 28 september 2021
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur
Plaats: online
Sprekers: Lianne Maan, scientific educator, diëtist en gezondheidswetenschapper
Kosten: gratis
Meer informatie en inschrijven: klik hier

Vragen? Dan kunt u ons altijd e-mailen via educatie@atrium-innovations.nl of bel van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur naar 036-5460930.