Educatie merken

Atrium Innovations biedt adviesmerken aan van Nederlandse bodem; Orthica en AOV. Beide merken bestaan al meer dan 25 jaar op de Nederlandse markt. De merken Orthica en AOV hebben hun eigen educatieprogramma’s die in sommige gevallen in samenwerking met Stichting Educatie Atrium Innovations worden georganiseerd. In de Educatiekalender vindt u een actueel overzicht van alle activiteiten van zowel Stichting Educatie Atrium Innovations, als de merken AOV en Orthica.

Kennisdagen (van AOV)
AOV organiseert meerdere keren per jaar op verschillende locaties door Nederland “Kennisdagen”. Deze Kennisdagen zijn geaccrediteerde bijscholingen speciaal voor de natuurgeneeskundig artsen en therapeuten. Tijdens deze Kennisdagen wordt een onderwerp uitgediept. Kijk hier voor een actueel overzicht en meer informatie over de Kennisdagen van AOV.

Expert Clinics (van Orthica)
Orthica organiseert in het voorjaar en najaar “Expert Clinics”. Deze Expert Clinics worden in samenwerking met Stichting Educatie Atrium Innovations georganiseerd voor gezondheidsprofessionals die beschikken over gedegen basiskennis van voeding en suppletie.  Kijk hier voor een actueel overzicht en meer informatie over de Expert Clinics van Orthica.

Intensieve producttrainingen (van Orthica)
Het assortiment van Orthica bestaat uit ruim 140 producten.  De Intensieve Product Trainingen van Orthica kunnen u ondersteunen bij het geven van een gezondheidsadvies op maat. De Intensieve Product Trainingen zijn bestemd voor gezondheidsprofessionals die reeds beschikken over basiskennis van het assortiment van Orthica. Tijdens deze training leert u meer over het onderscheid tussen de verschillende producten zoals multi’s, vetzuren, mineralen en probiotica, het werkingsmechanisme achter de producten en de onderbouwing. Kijk hier voor een actueel overzicht en meer informatie over de trainingen van Orthica.

Webinars (van Orthica en AOV)
Zowel Orthica als AOV organiseren geregeld gratis webinars.
Kijk voor een actueel overzichten en meer informatie over de webinars op de site van Orthica en AOV.