Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie

Afbeelding voedingHet lichaam is één geheel. Organen staan met elkaar in verbinding via het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het immuunsysteem, hormonen en veel meer. De basis van waaruit het lichaam en deze verbindingssystemen zijn opgebouwd en functioneren, is voeding. Een gezonde voeding is dus het ultieme fundament voor gezondheid. Gezonde voeding en specifieke nutriënten kunnen daarbij ook helpen om verstoorde systemen te herstellen.

Doe mee aan de Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie om inzicht te krijgen in de relatie tussen gezondheid en ziekte enerzijds en voeding en voedingssuppletie anderzijds. We starten weer op vrijdag 1 oktober 2021*.

Word specialist op het gebied van gezondheid, voeding en suppletie

Na het volgen van onze één-jarige post-hbo opleiding, bent u in staat om op systematische wijze verbanden te leggen tussen klachten en symptomen, en niet optimaal verlopende biochemische processen. Hiermee legt u een fundament om zelfstandig voedings- en suppletieadviezen te kunnen geven die de gezondheid helpen te verbeteren. De opleiding is als specialisatie bedoeld voor gezondheidsprofessionals, zoals artsen, specialisten, diëtisten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, apothekers, natuurgeneeskundigen, therapeuten en mesologen, maar ook voor winkeliers die zich verder willen verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer.

"Ik was al Vital-life coach en wilde me verder professionaliseren." - Joke van Deursen, oud-deelneemster opleiding.

Op deze website vindt u alle informatie over de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie. U leest over het lesprogramma, de studiedruk, de universitair geschoolde docenten, de toelatingseisen, maar ook referenties van oud-deelnemers. Heeft u vragen waarop u het antwoord niet op onze website vindt. Neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven opleiding

 

* Startdatum onder voorbehoud.