Workshops

Volg een of meerdere mini-workshops tijdens uw Personalized Intermezzo!
Nieuw op het Folia Orthica Symposium is het Personalized Intermezzo. Tijdens de intermezzo’s die gedurende de dag staan ingepland, krijgt u de kans om een of meerdere mini-workshops te volgen, de informatiemarkt te bezoeken en om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Mini-workshops
In de mini-workshop krijgen een aantal standhouders van de informatiemarkt de gelegenheid om hun kennis over te dragen. De workshops duren maximaal 10 minuten. De workshop 'Spreek de sprekers' duurt maximaal 20 minuten.

Inschrijven workshops
Om gratis deel te kunnen nemen aan de workshops dient u zich voor deze workshops in te schrijven.

  U kunt maximaal aan drie workshops deelnemen (1 in het eerste Personalized Intermezzo en maximaal 2 in het tweede Personalized Intermezzo). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we u op basis van uw voorkeur indelen bij minimaal 1 tot maximaal 3 workshops. Scroll verder naar beneden voor een overzicht van de workshops. Ik geef mij op voor de volgende workshops (type in het lege tekstvlak hieronder de nummers van de workshops (maximaal 3) in volgorde van uw voorkeur)

  Workshop(s)*

  Aanhef

  Voorletter(s)*

  Voornaam

  Achternaam*

  Telefoon*

  E-mail*


  Overzicht van de workshops

  1. Spreek de Sprekers Ger en Laura
  Aangeboden in Intermezzo 1

  Stel je prangende vragen tijdens jouw persoonlijke moment met de sprekers van het Symposium. Tijdens het Orthica VIP vragenmoment beantwoorden Ger en  Laura al jouw vragen over voeding, suppletie en Personalized Nutrition.
  Stel je vragen aan Prof. dr. ir. Ger Rijkers en Laura Steenbergen, PhD

  2. Voor deze workshop is aanmelden niet meer mogelijk
  3. Bouwen aan informatie
  Aangeboden in Intermezzo 1 en 2
  In deze workshop kunnen deelnemers ontdekken hoe het verzamelen van informatie kan bijdragen aan het verbeteren van hun professionaliteit en het versterken van hun praktijk. De workshopleiders bieden handvatten voor het verzamelen van betrouwbare informatie, bijvoorbeeld door het zoeken in PubMed, en gaan samen met de deelnemers op zoek naar lacunes in de informatievoorziening. Welke informatie is niet beschikbaar voor de beroepspraktijk die zich richt op hoogwaardige natuurlijke en integrale zorg en wel gewenst?
  4. Voor deze workshop is aanmelden niet meer mogelijk
  5. DNA-SNP
  Aangeboden in Intermezzo 1 en 2
  Sinds 4 jaar kunnen we spoorelementen en toxische metalen zien in de huid van de handpalm. We tonen vergelijkende gegevens van een haaranalyse en provocatietesten. Verrassend was de hoge correlatie van calcium in de huid met een Single Nucleotide Polymorphism (SNP) van de vitamine D receptor. Kwik toont een opvallend hoge negatieve correlatie tussen de huid en de urine na provocatie.
  6. Voor deze workshop is aanmelden niet meer mogelijk