Visie Atrium Innovations

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’.  Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld  door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit  nieuwe, dynamische concept neemt  veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.

Onze visie op voedingssuppletie

Het behoud en bevorderen van een goede gezondheid is alleen mogelijk met behulp  vijf belangrijke aandachtspunten, die zijn samen te vatten in de afkorting BRAVO: ‘meer Bewegen, niet Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning’.
Voedingssupplementen kunnen in veel gevallen een extra ondersteuning  bieden.  Om te bepalen welke resultaten u van een suppletie-advies kunt verwachten,  is het belangrijk van te voren de doelstelling van dit advies helder te hebben.  Stichting Educatie Atrium Innovations hanteert drie doelstellingen waarop een suppletieadvies gebaseerd kan zijn.  Ze kunnen helpen bij het samenstellen van een suppletie-advies op maat en plaatsen de verwachtingen in perspectief.

Klik hier voor de drie doelstellingen van suppleren.

Download hier de algemene brochure van Stichting Educatie Attrium Innovations