Volg orthomoleculaire lessen

Wat zijn orthomoleculaire lessen?

Met het volgen van een of meerdere lessen uit de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie haal jij je kennis op over een specifiek onderwerp. De lessen gaan over diverse onderwerpen die van belang zijn bij niet-optimaal verlopende stofwisselingsprocessen. Leefstijl, voeding en suppletie staan hierbij centraal. De lessen zijn bedoeld als verdieping voor gezondheidsprofessionals, zoals artsen, specialisten, diëtisten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, apothekers, natuurgeneeskundigen, therapeuten en mesologen, maar ook voor winkeliers die zich verder willen verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer.

De Orthomoleculaire lessen zijn onderdeel van de Opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie. U sluit aan bij studenten van de Opleiding van studiejaar 2019/2020.

Welke Orthomoleculaire lessen kun je volgen?

Voor wie zijn de orthomoleculaire lessen?

De Orthomoleculaire lessen zijn bestemd voor gezondheidsprofessionals die bijgeschoold willen worden in een van de specifieke onderwerpen die de opleiding biedt.

Docenten

De docenten zijn artsen, apothekers, therapeuten en diëtisten met een hoge opleidingsgraad. Vrijwel alle docenten hebben een universitaire opleiding afgerond. Daarmee zijn de lessen van ongekend hoog (wetenschappelijk) niveau.

Lesmateriaal

De deelnemers krijgen een syllabus met de presentatie en achtergrondinformatie over de les.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij KTNO (CAT, VBAG, LVNG, VIV)

Deelnamekosten

De kosten voor deelname aan de Orthomoleculaire lessen bedragen € 69 inclusief btw, koffie, thee, gezond lunchbuffet en lesmateriaal.
De les ‘Orthomoleculaire behandeling van gedragsproblemen, ADHD en autisme’ betreft een halve dag en bedraagt € 45 inclusief btw, koffie, thee, gezond lunchbuffet en lesmateriaal.

Volg je alle lessen? Dan krijg je een exemplaar van ‘De Voedingspiramide’ cadeau ter waarde van € 19,95

Tijd

De Orthomoleculaire lessen zijn van 9.00 - 17.00 uur
De les ‘Orthomoleculaire behandeling van gedragsproblemen, ADHD en autisme’ is van 9.00 tot 12.30 uur met aansluitend lunchbuffet.

Locatie

Educatieruimte Atrium Innovations in Almere

Schrijf je hier in voor de orthomoleculaire lessen: